JK-VANTEET

JK-vanteet Vannemestarilta.

Oman vanteen kunnostus

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ehjän vanteen. Saat tarvittaessa huoltokorjauksen ajaksi vaihtovanteen.

Vannevauriot ovat yleistyneet renkaiden profiilien madaltumisen myötä. Ajaja tunnistaa viat usein helposti: vika voi tuntua ravistuksena tai näkyä fyysisesti vanteessa.

Käytämme oikaisuissa markkinoiden korkeinta teknologiaa yksinoikeudella Suomessa. Pystyheitot ja painumat vanteen sisäpuolella kunnostetaan automaattisella vanteidenoikaisukoneella. Korkeatasoiset korjaukset takaavat turvallisen ajon tulevillekin matkoille.

Yksittäisen vanteen kunnostuksella saat merkittäviä säästöjä. Saat Vannemestarilta myös kuntotarkastetut käytetyt vannesarjat kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi pienennät hiilijalanjälkeä.

JK-vanteet suoraan tukkurilta? Tule Vannemestari-kumppaniksi!

JK-vanteet

Täydennä valikoimaasi korkealaatuisilla  JK-vanteilla. Vannemestarilta.

Vanneparit, -sarjat ja tilaustyönä yksittäisten vanteiden kunnostaminen. Kumppaneille hyllyssä olevien JK-vanteiden toimitukset ja edulliset rahdit.

Kunnostaminen

Vannemestari kunnostaa luotettavat, korkealaatuiset ja kilpailukykyiset alkuperäisvanteet kaikkiin automerkkeihin. Korjauslinja on erikoistunut henkilö- ja pakettiautojen vanteiden kunnostamiseen.

Asennukset

Korjaamopalvelut tarjoavat sekä vaihtovanteen että kunnostetun vanteen asennukset. Asiakas saa vioittuneen heti pois ja voi jatkaa ajoa vaihtovannevalikoiman puitteissa.

Tukkukauppa

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Voimatiellä. Korjauslinjastolla tehdän yksittäisten vanteiden oikaisut. Myymälästä saa hyllytavarana olevat JK-vanteet noutamalla heti mukaan.

Verkkokauppa tulossa

Verkkosivujemme valikoima vastaa kivijalkamyymälän hyllyssä olevia kunnostettuja JK-vanteita. Toimitamme JK-vanteet Suomessa tilaajan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Vannekunnostus   Uustuotanto   JK – vanteet   Myynti   Maahantuonti

Vannemestari Jari Keränen Oy

Voimatie 3 os. 25–26
FI-90440 KEMPELE

info(a)vannemestari.fi

Soita 040 632 5000
Ma–pe 8:00–16:30
ja sopimuksen mukaan