Vannemestari  Jari Keränen Oy

Kuntotarkastetut JK-vanteet henkilö- ja pakettiautoihin sekä asiakkaan vanteiden kunnostus

Vastaa heti  tarpeeseen

Vannemestari on Pohjois-Suomen suurin käytettyjen vanteiden kunnostaja ja tekee myös asiakkaan vanteen oikaisut. Vanteita kierrätetään ja kunnostetaan yksinoikeussopimuksella Autovahinkokeskus AVK:lta sen kaikista kotimaan pisteistä.

Liikeidea vanteiden kunnostukseen syttyi omasta kokemuksesta ja tarpeesta. Renkaiden profiilit madaltuvat, ja kun omia vanteita vei kunnostukseen, odotus tuntui pitkältä.

Syntyi ajatus, voisiko palvelua tarjota nopeammin. Koko maassa ei ollut ainuttakaan vannekorjaajaa, joka tuottaisi uusiovanteita tai antaisi työn ajaksi vaihtovanteen käyttöön.

AVK toimittaa Vannemestarille laadukkaita käytettyjä varaosavanteita. JK-vanteet tarkistaa ja kunnostaa myyntiin parhaimmat.

Kuvat: AVK:n Jari Sinkkonen on Jari Keräsen kartturi. Miehet ovat mittelöineet lukuisissa kotimaisissa rallikisoissa. Kuvassa Jari Keräsen voittopokaaleita.

Autojen korkealaatuisten varaosavanteiden myynti, kierrätys ja kunnostus on intohimotyö ja kutsumusammatti. Osaaminen tulee niin selkäytimestä kuin rallikuskille nuotit ajossa.

Jari Keränen on harrastanut ralliautoilua yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Siinä, jos missä, ovat myös vanteet saaneet kyytiä. – Vaativista kokemuksista nousee tietous, miten vanteita tulee käsitellä ja mitä niiden täytyy kestää.

Yksinoikeudella Suomen parhaimmat oikaisulaitteet

Vannekunnostus   Uustuotanto   JK – vanteet   Myynti   Maahantuonti

Vannemestari Jari Keränen Oy

Voimatie 3 os. 25–26
FI-90440 KEMPELE

info(a)vannemestari.fi

Soita 040 632 5000
Ma–pe 8:00–16:30
ja sopimuksen mukaan